دندانپزشکی اطفال
آیا دندان شیری کودکان اهمیتی دارد و نیاز به مراجعه به دندان پزشک اطفال هست یا خیر؟
باور بعضی از والدین جامعه ما این است که دندان شیری یک دندان موقت 6 الی 7 ساله است و بعدش میافتد، مراقبت از آن چه مفهومی دارد؟
یک دندانپزشک اطفال خوب یا به عبارتی متخصص دندانپزشکی اطفال میتواند راهنمای خوبی باشد. در واقعیت باید بدانیم دندانهای جلویی تا 7 سالگی و دندانهای انتهایی تا 12 سالگی ماندگار است نتیجتا اگر دندانهای شیری از بین برود تا مدت رویش مجدد دندان دائمی جایگزین، کودک دچار مشکلات جویدن شده و یا به عبارت دیگر نجویدن کامل باعث مشکلات هاضمه، گوارش و موارد دیگر میشود.
نقش دندانپزشکی اطفال
در زیر یک دندان شیری علاوه بر وجود جوانه دندان دائم و فضای کافی برای رویش دندان فراهم میشود. همچنین دندان شیری تعیینکننده جهت رویش دندان دائم یا راهنمایی مسیر رویش دندان دائم کودکان میباشد.
نبود دندان شیری باعث بهمریختگی رویش دندانهای دائمی شده که نتیجه آن بهای پرداخت هزینه زیاد ارتودنسی میباشد. پس سلامتی و رویش صحیح دندان دائم در گرو دندان های شیری نهفته است.
به طور کلی دندانهای شیری وظیفه جویدن، کمک به تکلم و زیبایی کودکان را بر عهده دارد و لبخند زیبای فرزندمان با جدی گرفتن اهمیت دندانهای شیری با مراجعه به موقع نزد متخصص دندانپزشکی اطفال امکانپذیر است.
بدون نظر